Clash Mini Apk V1.1142.10 Downloaden voor Android

Clash Mini Apk is een zeer opwindende real-time auto battler-game die je toegang geeft tot het verzamelen, oproepen en uitbreiden van je leger. Je moet een goede strategie bedenken om de strijd te winnen. In Clash Mini-game wordt je leger geleid door de sterke Barbarian King, Archer Queen, Shield Maiden enz. Spelers kunnen het spel starten met tovenaars, magische boogschutters en Pekka activeren. Je kunt ervoor kiezen om de 1V1- of Rumble-modus te spelen tegen 7 andere spelers. U kunt gemakkelijk worden gerangschikt met behulp van terloops spelen.

Je kunt hier eenvoudig de nieuwste versie van Clash Mini Apk op je Android-apparaat downloaden en de Clash Mini-game is heel gemakkelijk te leren, maar ook een uitdaging om onder de knie te krijgen. Je moet je Mini’s klaarmaken om het grootste puin naar beneden te gooien!

Informatie

Naam van de toepassingClash Mini Apk
Toepassingsgrootte:117M
OS-vereiste:4.1 en hoger
Versiev1.1142.10
InhoudsbeoordelingBeoordeeld voor 12+
Installaties100.000+
Clash Mini Mod ApkNiet beschikbaar
CategorieAmusement
Aangeboden doorSpellen
datum van het uitbrengen09/11/2021
Verslag doen vanMarkeren als ongepast

Beschrijving van Clash Mini Apk

Clash Mini-apk

Mini waanzin daalt neer in het Clash Universe! In dit spel van keuzes, duelleren en rommelen in een leuk, strategisch bordspel.

Verzamel, roep op en upgrade je leger van mini’s in deze spannende realtime automatische strijder. Voorspel de zetten van je tegenstander en stel vervolgens je winnende strategie en formatie samen. Kijk hoe je mini’s tot leven komen en strijden om als laatste overeind te blijven!

Leid je schattige leger met helden, waaronder Barbarian King, Shield Maiden, Archer Queen en meer. Steek het bord aan met tovenaars, doorboor met magische boogschutters of activeer zwaargewichten zoals Pekka. Verander het tij van de strijd door je mini’s tussen de rondes te wisselen en te upgraden. Speel 1v1 of Rumble-modus tegen 7 andere spelers. Speel nonchalant voor de lol of in gerangschikte wedstrijden om je League-status te vergroten.

Clash Mini is gemakkelijk te leren, maar uitdagend om onder de knie te krijgen. Maak je klaar voor je Mini’s om de grootste Rumble neer te gooien!

Functies

Clash Mini-apk

Je kunt de functies van het spel lezen die we hieronder hebben genoemd om elk onderdeel van het spel grondig te kennen.

Dynamische combinaties en eindeloze mogelijkheden

 • Je kunt je leger in grenzeloze posities rangschikken en anticiperen op de bewegingen van je tegenstander.
 • Met behulp van Tanks, Melee en Ranged Minis kun je eenvoudig je in-game strategie aanpassen om de strijd gemakkelijk te winnen.
 • Om sterkere vaardigheden te krijgen, kun je Mini’s upgraden tijdens oorlog.

Supersnelle, spannende 3D-gevechten

 • Elke game zit boordevol actie en gevechten duren minder dan 5 minuten.
 • Met behulp van verschillende camerahoeken kun je de Mini’s zien pronken met hun speciale bewegingen.
 • Vorder door de competities en breek in de wereldwijde top 1000

Verzamelen, upgraden en aanpassen

 • Iconische Clash Heroes zoals Barbarian King, Archer Queen en Shield Maiden doen mee aan de strijd
 • Voltooi missies om mini’s te verzamelen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen
 • Je kunt helden en mini’s gemakkelijk aanpassen met unieke skins om er aantrekkelijk en krachtig uit te zien op het slagveld.

Verhoog de rang

Terwijl je het spel speelt, zul je zien dat je zoveel beloningen kunt verzamelen die je kunnen helpen groeien, maar om de beloningen te krijgen die je nodig hebt om verschillende uitdagingen aan te gaan. Als je het spel Clash Mini Apk causaal speelt en de beloningen wint, kun je gemakkelijk je rang verhogen.

Grafische afbeeldingen

De game bevat realistische 3D-graphics waarmee je meer te weten kunt komen over de menselijke anatomie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je met de volledig interactieve gameplay kunt doen wat je wilt met je patiënten, inclusief ze in tweeën snijden. Maar doe het niet in het echte leven.

Hoe Clash Mini Apk op uw apparaten te installeren?

Hieronder hebben we het volledige proces vermeld over hoe u de applicatie op uw telefoon kunt installeren, dus lees gewoon het onderstaande proces en volg de stappen om de applicatie te downloaden en te installeren.

1- We hebben het apk-bestand van de applicatie hierboven verstrekt. U kunt eenvoudig naar de bovenstaande knop gaan, klik op de knop en het bestand wordt gedownload op uw apparaten.

2- Maar voordat u op de knop klikt, moet u ervoor zorgen dat u de app van derden op uw apparaten hebt toegestaan, kunt u deze stap volgen om het proces gemakkelijk te maken. Open Menu> Instellingen> Beveiliging> en controleer op onbekende bronnen, zodat uw telefoon toepassingen van andere bronnen dan de Google Play Store kan installeren.

3- Dus zodra u het proces hebt voltooid, klikt u op de knop. Er wordt een bestand gedownload naar uw apparaten en de toepassing zal om de installatie vragen. U hoeft alleen maar op de installatieknop te klikken en het installatieproces wordt gestart.

4- En ook weinig apps vragen om een ​​paar machtigingen om toegang te krijgen tot een paar dingen op uw apparaten, zodat ze u betere services kunnen bieden, zodat u ze kunt toestaan ​​of ook kunt u de machtigingen lezen zodat u alle dingen weet die ze aan de toestemmingen over en dan kunt u de toestemming geven aan de specifieke toepassing.

Voor- en nadelen van het downloaden van apps van websites van derden

PROSCONS
Websites van derden bieden alle versies van de apps, zodat u gemakkelijk elke versie van de applicatie kunt downloaden die u niet in de Play Store zult vinden.Er zijn veel websites van derden op de markt, waardoor het voor gebruikers moeilijk is om te weten welke echt is en welke niet.
Er is geen beoordelingsproces op de websites van derden, waardoor het downloadproces sneller gaat in vergelijking met de Play Store.Google beoordeelt de apps altijd voordat ze naar hun platform worden geüpload, wat de applicatie veilig maakt, maar er is geen dergelijk proces in de apps van derden.
U hoeft geen specifiek account aan te maken om de applicatie op uw apparaat te downloaden en te installeren, wat het proces eenvoudig en gemakkelijk maakt.Er is nog een probleem en dat is dat er geen automatisering van de applicatie zal zijn omdat de app geen Play Store-verbinding heeft.
Je kunt zelfs veel applicaties downloaden die je om een ​​aantal specifieke redenen niet in de Play Store zult vinden.Vaak downloaden gebruikers zware bestanden van websites van derden, dan werkt Apk niet en worden ze geconfronteerd met gegevensverlies.

Veelgestelde vragen

V: Is het veilig om deze Clash Mini Apk te downloaden van GbApps.Info?

A:  Ja, het downloaden van de apk van deze applicatie is volkomen veilig om te gebruiken vanaf GbApps.Info, aangezien we de applicatie hebben gecontroleerd voordat we deze op onze server uploadden, zodat u de applicatie kunt gebruiken.

V: Waarom moeten we toestemming geven voordat we de apk van deze applicatie downloaden, is dit schadelijk?

A:  Nee, de app is helemaal niet schadelijk, maar de app vereist enkele van de machtigingen zodat ze u een goede service kunnen geven of ze kunnen zichzelf upgraden voor betere services in de toekomst met behulp van de gegevens die ze van uw apparaat krijgen .

V:  Is het mogelijk om de applicatie te upgraden vanuit de Google Play Store als we de Apk downloaden van GbApps.Info?

A:  Ja, je kunt de applicatie eenvoudig upgraden vanuit de Play Store als je een Google-account hebt ingeschakeld op je apparaten, zelfs als je de updatemeldingen op je apparaten ontvangt, dus ga gewoon je applicatie upgraden.

Wat is er nieuw

 • Bugs opgelost  – Eerder had de applicatie weinig bugs waarmee gebruikers te maken hebben gehad, maar nu de nieuwe versie van de applicatie is gearriveerd, zijn alle bugs opgelost en is de applicatie nu volledig bugvrij.
 • Speed ​​Booster –  Met de komst van de nieuwe versie is de snelheid van de applicatie enorm toegenomen en gebruikers zijn nu meer tevreden dan voorheen.
 • Interface –  De interface was erg belangrijk voor de gebruikers om vertrouwd te raken met de applicatie en deze applicatie heeft echt geweldig werk geleverd en de interface is erg geweldig en gemakkelijk.

Conclusie

In dit artikel hebben we geprobeerd u alle informatie te geven met betrekking tot Clash Mini Apk die belangrijk voor u is om de applicatie te gebruiken. Als je denkt dat we aan alle belangrijke informatie hebben voldaan die je nodig hebt, dan kun je de applicatie downloaden, want de applicatie is echt geweldig en we hebben geen enkel probleem met de applicatie gezien, zelfs alle bugs zijn correct opgelost.

De gebruikers van de Clash Mini Apk hebben een geweldige beoordeling gegeven (4,7 ster van de 5 sterren), de punten zijn geleverd door het verschillende beoordelingsplatform, zodat gebruikers kunnen beslissen of ze de applicatie willen gebruiken of dat ze de applicatie niet moeten gebruiken.

Schreibe einen Kommentar